uitgaan of eventlocatie

Hotel Marktstad

Een feest is pas écht geslaagd als iedereen een geweldige tijd heeft gehad! Dat begrijpen wij bij Hotel Marktstad en Grand Café restaurant De Ooievaar maar al te goed. Daarom zijn er vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, babyshower, kraamfeest, verjaardag, jubilea en borrels. Het hotel is sfeervol ingericht en vanwege de vele mogelijkheden voor het organiseren van feesten is het de ideale locatie voor ieder evenement!  

De Serre is uitstekend geschikt voor de grotere diners en partijen. Elk evenement kan naar eigen wens worden ingevuld. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke tijd. Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag, denken met u mee en verzorgen het tot in de puntjes.

In onze unieke Stadstuin met monumentale oude boom is het genieten in de zon van een heerlijk ontbijt, koffie met taart, een welverdiende lunch, een gezellige BBQ met je vrienden, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.

ADRES
Markt 22
1741 BS Schagen
CONTACT
ooievaar@hotelmarktstad.nl
0224-230300
Bezoek website
Bekijk op Google Maps