activiteit

Escape Room

Beleef een onvergetelijk avontuur in Escape Room Schagen

Op zoek naar een spannend en uniek uitje in Schagen? Duik in de magische wereld van Escape Room Schagen, de thuisbasis van enkele van de meest opwindende en creatieve escape rooms in Noord-Holland! Wees er snel bij want Escape Room Schagen sluit haar deuren voorgoed vanaf 2juni 2024

Voor de Zoetekauwen: The ChocolateFactory
Zijn jullie dol op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek? Beleef hetavontuur in The Chocolate Factory! Geschikt voor echte escaperoom experts totbeginners. Omdat we het niveau van de kamer kunnen aanpassen kun je al spelenmet kinderen vanaf 8 jaar. Omringd door levendige kleuren en heerlijke geuren,werken jullie samen om escape raadsels op te lossen, terwijl je geniet vanonbeperkt snoepen. Jullie missie: het geheime chocoladerecept ontrafelen.

Voor de Avonturiers: Space Lab
Als jullie meer van spanning en technologie houden, is de Space Lab escape roomperfect. Werk samen met een geavanceerde AI om een mysterieuze moord op telossen in het NASA Training Center. Deze kamer zit vol met verrassende hightecheffecten die jullie zullen verbazen! Geschikt vanaf 10 jaar.

In de gezellige horecaruimte kun je lekkernazitten en genieten van drinks & bites. Escape Room Schagen is de perfectetoevoeging aan jullie vakantie, gezinsuitje, vriendenuitje of bedrijfsuitje.  

auch auf Deutsch möglich

ADRES
Grotewallerweg 3-04
1742 NM Schagen
CONTACT
info@escaperoomschagen.nl
0224-422123
Bezoek website
Bekijk op Google Maps