activiteit

City Adventures

Verken Schagen spelenderwijs met een gaaf stadsspel naar keuze. Ga jij voor Sherlock, Escape the City of The Hunt? Met deze originele citygames van City Adventures los je samen de leukste raadsels op, maak je mooie herinneringen en kom je steeds dichter bij de ontknoping.

Een hele leuke outdoor activiteit in Schagen geschikt voor alle leeftijden! Speel in één of meerdere teams van 2 tot 6 personen, vanaf 9,50 p.p. wanneer je maar wilt! Bestel je vandaag? Dan kun je zelfs vandaag nog spelen.  

Wat dacht je van de uitdagende outdoor escapegame Escape the City? In deze tour door Schagen nemen jullie het op tegen Dr. Crypto. Hij heeft verschillende gijzelaars opgesloten in virtuele kamers door de stad. Het is jullie missie om raadsels op te lossen en codes te kraken om zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden.

Of speel de echte detectivegame Sherlock. De rust in Schagen is verstoord door een lugubere moord. Het is aan jullie team de taak om de geheimen van dit misdrijf te ontrafelen. Struin door Schagen op zoek naar alle aanwijzingen om het moordwapen en de dader te identificeren!

Wil je meer actie? Kies dan voor het spannende jachtseizoenspel The Hunt waarin je met twee teams tegelijk Schagen induikt en met elkaar de strijd aangaat. Blijven jullie van de radar terwijl jullie team kluizen kraakt? Pakken jullie als Hunter team dit stelletje criminelen bij de kraag? Gegarandeerd een activiteit vol lol en teamwork.

Beleef met elkaar een gezellig uitje! Speel vandaag nog een stadsspel van City Adventures in Schagen. De spellen duren 90minuten en zijn in het Nederlands & Engels (The Hunt und Sherlock auch auf Deutch). Ga je met je kinderen op pad? Kies dan de junior versie van Escape the City of Sherlock.

ADRES
Rensgars 5
1741 BR Schagen
CONTACT
info@cityadventures.nl
+31 85 065 4537
Bezoek website
Bekijk op Google Maps