informatie

Winkelcentrum Makado

Kom shoppen in het geheel vernieuwde Makado Centrum

Het Makado Centrum in Schagen is voor velen een begrip. Het sfeervolle, overdekte winkelcentrum in de kop van Noord-Holland is al jaren eenplek waar jong en oud naartoe komt om te winkelen of om elkaar te ontmoeten. In het ruime, sfeervolle centrum vind je de fijnste winkels en shop je kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste trends. Parkeren kan gratis op het parkeerdak. De roltrap brengt je naar het hart van het winkelcentrum.

Het Makado van morgen
Het winkelcentrum heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Het bestaande centrum werd  uitgebreid met maar liefst 3.500 m2 aan winkeloppervlak en kreeg een compleet nieuwe look& feel. Stijlvolle entrees en een nog ruimer gratis parkeerdek zorgen voor een warm welkom. Met de komst van veel nieuwe winkels w.o. Bakkerij Dunselman, Zuivelhoeve, LIDL, een vernieuwde Albert Heijn is het centrum compleet voor de dagelijkse boodschappen. Maar het Makado Centrum heeft meer te bieden. Met een uitgebreid aanbod aan fashion, home & beauty, waaronder de prachtig vernieuwde Douglas 2.0, is het centrum een must see tijdens een dagje winkelenin het historische Schagen. De gastvrije winkeliers begroeten je graag.

Koopzondag
Op vrijdagavond zijn de winkels in Makado Centrum tot 20:00 uur geopend en kun je winkelen combineren met een gezellig diner op één van de fijne terrassen in het centrum van Schagen. Iedere laatste zondag van de maandis het koopzondag en zijn de winkels van 12:00 t/m 17:00 uur geopend.Culinaire experience
In december 2023 is de Versmarkt geopend, een ware culinaire beleving. Omringd door de mooiste vers speciaalzaken, kan je  hier terecht voor alle ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd. Groente, fruit, vlees, vis en gevogelte, kruiden en specerijen, zuivelproducten en specifieke delicatessen; de Versmarkt is dé plek om elkaar te ontmoeten, te proeven en genieten van de allerbeste versspeciaalzaken.

Winkelnieuws
Wil je meer informatie over het Makado Centrum? Kijk op de website of check de sociale media via @makadoschagen.

ADRES
CONTACT
Bezoek website
Bekijk op Google Maps