winkel

Helders Naaimachinehuis

Het Helders Naaimachinehuis bestaat al meer als 30 jaar! In augustus 1993 hebben wij onze deuren geopend op Wezenstraat 10 in Den Helder. Na 1,5 jaar zijn we verhuisd naar de overkant van de straat; Wezenstraat 1a. En hier zitten we nog steeds. Hier verkopen we, naaimachines, lockmachines ,borduurmachines, quiltstoffen, modestoffen en fournituren.

In 2007 kregen we de kans om in Schagen een tweede winkel te openen. Op de Nieuwe Laagzijde 41. We verkopen in Schagen ongeveer het zelfde assortiment, alleen iets minder modestoffen omdat de winkel wat kleiner is.

Met zijn tweeën runnen we de winkels; Nancy en Johan Kiers. We wisselen elkaar af met de winkels, zodat we allebei feeling houden met beide winkels. Wij verkopen deze merken: Bernina – Husqvarna Viking – Pfaff – Brother – Singer – Janome en zijn gecertificeerd dealer. We proberen altijd zo goed mogelijk, samen met de klant, een machine te zoeken die bij hem of haar past! Na aankoop van een machine kan de klant gebruik maken van een gratis les, zodat men zo goed mogelijk alle foefjes leert kennen van de nieuwe machine.

ADRES
Nieuwe Laagzijde 41
1741 GE Schagen
CONTACT
Bezoek website
Bekijk op Google Maps